Jeroen Kuiper van Natuurlijk Mentaal had mij gevraagd om een workshop te organiseren voor de Cold Water Exposure groep van SWF en La Vita Coaching. Dit heb ik natuurlijk met veel plezier en energie gedaan. Het was voor mij een hele schakel om aan zo’n grote groep mensen les te geven in de buitenlucht. Het was dan ook echt kennismaken met wat de manier van het ademen zoals wij dat in Systema beoefenen jouw manier van bewegen kan verrijken.

Na afloop heb ik dan ook kennis gemaakt met de exposure aan koud water. Wat een uitdaging is dat, en het is een mooie extra check om te kijken of ademen wel wat oplevert. Daarin kan ik gelukkig bevestigen dat het ademen mij door de kou heen kan slepen. Op de eerste gezicht is het een andere manier van ademen. Maar men bereikt hetzelfde en het is zeker een leuke uitdaging om een keer aan te gaan.

Ik wil iedereen bedanken voor hun enthousiaste deelname en nog een extra bedank voor Jeroen voor het organiseren van de adem-workshop. Heb jij zelf interesse in een adem workshop neem dan contact met mij op, of kijk op deze pagina.

Jaro tijdens de workshop
Jaro tijdens de workshop