De coaching van Breath and Body komt vanuit verschillende krijgskunsten. De meest herkenbare zijn die vanuit aikido en systema. Coaching is een traject waarin ik u begeleid om de juiste tools te geven om steeds meer uw eigen kracht te ervaren op een natuurlijke wijze.

Waarom vanuit krijgskunst?

Waarom werk ik vanuit krijgskunst? Omdat mijn ervaring is dat alles van hoe wij in het bewegen op de mat, symbool staat hoe wij om kunnen gaan met stress. U hoeft echt geen vechtersbaas te zijn om veel uit uw coaching bij mij te kunnen halen. De oefeningen zijn slechts vertalingen naar het dagelijks leven, wat u in de oefeningen ervaart is een vergrootglas voor uw dagelijks leven. Bij elke volgende stap begeleid ik u, zodat u steeds meer bij uw eigen kracht kan en mag ervaren.

Bij mijn coaching leert u hoe u omgaat als iets u raakt, maar ook hoe u op een positieve wijze andere mensen kan raken. Zodat zij ook in hun kracht gezet worden als zij met u werken. Vanuit deze benaderingen komen wij in de bij ware ontspanning uit. Een ontspanning die ons steeds meer kracht en energie geeft. Samen leren, samen groeien is de grondslag achter een goede coaching. Ik overhandig u graag de tools die u makkelijk in het dagelijks leven kunt gebruiken en toepassen.

De coaching kan op verschillende plekken plaats vinden, maar ook op onze eigen locatie. Het voordeel van onze eigen locatie is dat ik daar ook tools bij de hand heb om u snel uw kracht te laten ervaren. Als u voor een locatie buiten Sneek kiest, dan berekenen ik wel reiskosten. Mocht u interesse hebben in een coaching traject neem dan contact met mij op voor een vrijblijvende intake. De coachingstrajecten van Breath and Body worden helaas niet door de zorgverzekering gedekt.

Lifecoaching
Ademcoaching
Weerbaarheid

Coaching