De coaching van Breath and Body komt vanuit verschillende principes. De meest herkenbare zijn die vanuit aikido en systema. Coaching is een kortdurende traject waarbij ik je handige tools en tricks geef om steeds meer uw eigen kracht te ervaren op een natuurlijke wijze.

Waarom werk ik vanuit krijgskunst? Omdat mijn ervaring is dat alles wat wij in het bewegen op de mat, symbool staat hoe wij om kunnen gaan met stress. U hoeft echt geen vechtersbaas te zijn om veel uit uw coaching bij mij te halen. De oefeningen zijn slechts vertalingen naar het dagelijks leven, wat u in de oefeningen ervaart is een vergrootglas voor uw dagelijks leven. Bij elke volgende stap begeleid ik u, zodat u steeds meer u eigen kracht kan en mag ervaren. Bij mijn coaching leert u hoe u omgaat als iets u raakt, maar ook hoe u op een positieve wijze andere mensen kan raken. Zodat zij ook in hun kracht gezet worden als zij met u werken. Vanuit deze benaderingen komen wij in de buurt van ware ontspanning. Een ontspanning die ons steeds meer kracht en energie geeft.

De coaching kan op verschillende plekken plaats vinden, maar ook op onze eigen locatie. Als u voor een locatie buiten Sneek kiest, dan berekenen ik wel reiskosten. Mocht u interesse hebben in een coachingstraject neem dan contact met mij op voor een vrijblijvende intake.

Coaching
Ademcoaching
Weerbaarheid