Ademen is iets wat wij dagelijks doen, het staat zelfs aan de basis van ons leven. Tijdens mijn lessen zeg ik vaak grappend, doodsoorzaak nummer 1 is stoppen met ademen. Vaak lachen wij hierom, het is zo simpel en logisch. Adem is een basisvoorwaarde om te leven. Met de adem komt zuurstof in ons lichaam wat nodig is voor de verbranding in onze spieren. Maar goed ademen levert ons nog veel meer op dan alleen de mogelijkheid tot bewegen. Het levert ons ruimte op, ontspanning, geeft ons energie en maakt ons alert als het nodig is.

Onze ademhaling is een veelzijdige tool die wij op veel manieren kunnen inzetten. Omgaan met stress, maar ook herstellen naar een stressvolle situatie. In mijn ervaring zijn veel ademtechnieken wel bekend, en zijn er talloze variaties in technieken. In mijn adem coaching werk ik aan de hand van principes, de eerste focus is een goede ademhaling in de rust. Het leren waarnemen van de ademhaling staat centraal. Daarna gaan we werken aan verschillende principes. Wat past bij u en waar heeft u het meeste baat bij. Aan de hand van verschillende ademprincipes, gaan wij samen kijken wat u het meest oplevert. Maar ook hoe u dit aan de hand van simpele idee├źn kan toepassen in u dagelijks leven.

Adem coaching is zowel geschikt voor u als individu maar kan ook een leuke groepsactiviteit zijn. Onze ademhaling is namelijk een geweldige tool om onszelf te leren kennen maar ook de ander. Mocht u interesse hebben in een traject adem coaching of een keer een groep sessie ademen neem dan contact met mij op voor de mogelijkheden.

Adem sessie
Een adem sessie bij mij op mijn locatie