Ademcoaching bij ons is een coaching die zich richt op de ademhaling. De sessies kunnen zowel in groepsverband alsmede op individuele basis plaats vinden. De adem is een van de meest krachtigste tools die wij in ons arsenaal hebben. Het geeft ons leven en energie, en als we kijken naar hoe we soms ademen. Dan is het zonde dat er zo weinig aandacht aangegeven worden. Ademcoaching leert ons de tools om invloed uit te oefenen op ons autonome zenuwstelsel. Hoe trappen wij op de rem? En hoe drukken wij het gaspedaal in?

Systema Ademhaling

Een van de manieren waar ik mee werk is Systema Ademhaling. Deze ademhaling komt uit de krijgskunst Systema en is gestoeld op 7 principes. Deze principes zijn simpel, maar bij het toepassen komen we al snel spanningen en angsten uit het verleden tegen. Het fijne van deze methode is dat we geleidelijk aan stress in het lichaam kunnen brengen met de vraag of we nog steeds alles goed kunnen waarnemen. Breath and Body organiseert geregeld ook ademmiddagen en cursussen over Systema Ademhaling. De kennis van deze ademhaling is inzetbaar voor vele doelgroepen. In deze methode werken we met statische en dynamische ademoefeningen. Hierdoor komen we snel erachter of het geleerde ook werkt als we in beweging of onder stress zijn.
De oefeningen in deze methode worden aangevuld met ademoefeningen uit yoga, aikido en de methode van Bram Balfoort. Clienten die deze coaching gevolgd hebben ervaren meer rust in hun leven, beter omgang met stress, een verbeterd herstel, betere slaap en meer energie voor in het dagelijks leven.

Wilt u deze methode eens ervaren, en weten wat wij voor u kunnen betekenen neem dan contact met ons op.

Alle ademsessies worden altijd gegeven door Jaro Wanders, die al jarenlang zich heeft verdiept in de wereld van adem, en de oefeningen ook in zijn dagelijks leven gebruikt. Sessies kunnen plaatsvinden in de dojo in Sneek of op een door uw gewenste locatie.

Ademcoaching in een groep
Een ademcoaching voor een groep bij ons op locatie