Hieronder vindt u de verschillende coaching programma’s van Breath and Body. Mocht er niet iets tussen staan wat u aanspreekt, dan is maatwerk altijd mogelijk. Sterker nog ondanks dat de programma’s een bepaalde invalshoek hebben heeft u de regie en bepaalt u waar uw wilt groeien. De coaching kan plaatsvinden in groepen, maar ook voor individuen. De locatie kan bij ons zijn, maar mag ook op een locatie naar uw keuze.
Het is mogelijk om een vrijblijvende intake te doen, om te kijken of wij ook een match hebben. Daarvoor kunt u contact opnemen met mij via deze link.

Spelen met Ki
Een individueel coaching programma waarin u de kracht van Ki leert te ervaren. Hoe zet u het in om u leven net dat beetje extra glans te geven. Vanuit de krijgskunst Aikido en Systema vertalen wij de principes naar het dagelijks leven. Deze coaching richt zich voornamelijk op het ervaren van Ki in het dagelijks leven. Het programma vraag van u een actieve deelname en bereidheid om de wereld even met een andere bril te bekijken. Het traject bestaat minimaal uit 5 coaching sessies maar kan indien nodig uitgebreid worden.

Coaching over Ki
Jaro tijdens een coaching over Ki