Lifecoaching bij Breath and Body is een holistische manier van coaching. Tijdens deze coaching gaan wij aan de hand van uw vragen bezig zodat u weer in uw kracht komt. Tijdens deze trajecten leren wij omgaan met stress, verbetering van weerbaarheid en het ervaren van de kracht van de ademhaling. Samen geven we weer richting in u leven en leert uw keuzes te maken vanuit kracht.

De specialisatie in lifecoaching van Breath and Body is het leren omgaan met stress, verbeteren van uw weerbaarheid en het ontdekken van een natuurlijk ademritme. Dit alles maakt dat u steeds meer uw eigen kracht ontdekt tijdens de sessies.

Alhoewel wij bijvoorbeeld kunnen werken aan de hand van een programma is maatwerk altijd mogelijk en bespreekbaar. De coaching sessies worden ten allen tijden gegeven door Jaro Wanders. Over de verschillende ervaringen met Breath and Body kunt u onder andere op de review pagina kijken.

Spelen met Ki

Een individueel coaching programma waarin u de kracht van Ki leert te ervaren. Hoe zet u het in om u leven net dat beetje extra glans te geven. Vanuit de krijgskunst Aikido en Systema vertalen wij de principes naar het dagelijks leven. Deze coaching richt zich voornamelijk op het ervaren van Ki in het dagelijks leven. Het programma vraag van u een actieve deelname en bereidheid om de wereld even met een andere bril te bekijken. Het traject bestaat minimaal uit 5 coaching sessies maar kan indien nodig uitgebreid worden.

Strong in Spirit

Een coaching programma wat zowel in een groep als individueel kan. Tijdens dit traject werken we aan het leggen van een stabiele basislijn op het gebied van spanning en ontspanning. Wanneer er een afwijking is en hoe wij op een goede manier kunnen herstellen. Het traject is geschikt voor jongeren, teams en klassen. Afhankelijk van de locatie en de doelgroep kunnen hier ook zelfverdedigingselementen aan toegevoegd worden.

Lifecoaching op het gebied van Ki
Jaro tijdens een coaching over Ki