Weerbaarheid

Weerbaarheid omslaat heel veel en ik ben er van overtuigd dat het een maatwerk traject vindt. Daarom werk ik in mijn weerbaarheidstrainingen het liefst met kleine groepen, zodat jij de aandacht krijgt die jij verdient. Op dit moment bied ik de volgende twee weerbaarheidstrainingen aan.

Weerbaarheid voor vrouwen (21+)

Deze cursus is speciaal gericht voor vrouwen, in deze cursus ondersteun ik jou in het leren van jouw eigen kracht, het vergroten van jou zelfwaarde. Aan de hand van simpele oefeningen en technieken werk jij in een groep van maximaal 8 andere kandidaten aan wat voor jouw belangrijk is. Het veilig houden van jouzelf, maar ook het opkomen van jouw grenzen, het er durven te zijn.

De cursus bestaat uit een stuk mentale weerbaarheid vooral gericht op het herstellen naar een situatie en het omgaan met stress, spanning. Tevens wordt er een stuk fysiek weerbaarheid aangeleerd, waarbij de technieken erop gericht zijn dat jij veilig weg kan komen. De cursus bestaat uit 6 lessen, en vindt plaats op onze locatie in Sneek. Mocht u interesse hebben om een cursus bij u op locatie te geven, neem dan contact op zodat wij kunnen kijken naar de mogelijkheden.

Weerbaarheid voor jongeren

In deze cursus maken jongeren kennis met weerbaarheid. Zij leren opkomen voor hun eigen grenzen en het herkennen van hun eigen waarden. Samen met de jeugd werken wij aan de thema’s die hun bezig houden op de gebieden van weerbaarheid. Dit is een breed aspect, maar wat zeker in de cursus zit is: omgaan met stress, omgaan met teleurstellingen, fysieke vaardigheden.

De cursus vindt plaats in een groep van minimaal 6 deelnemers. Het maximaal aantal deelnemers is afhankelijk van waar de cursus plaats vindt. De cursus bestaat uit 6 lessen. Deze cursus is ook te boeken voor instellingen die met jongeren werken, mocht u daar interesse in hebben neem dan vrijblijvend contact op met mij.

Reacties zijn gesloten.