Breath and Body biedt verschillende diensten aan om u of uw organisatie in een natuurlijke kracht te zetten. Ik werk vanuit de principes vanuit verschillende krijgskunsten. De oefeningen zijn een vergrootglas voor het dagelijks leven. In een paar simpele oefeningen en met een paar makkelijke principes laat ik u eigen kracht ervaren en waar de ruimte ligt om te groeien. Trainingen, workshops kunnen plaatsvinden op onze eigen locatie en zijn dan altijd inclusief koffie/thee. Voor onze eigen locatie is het maximaal aantal deelnemers 8. Mocht u op een andere locatie willen, dan is dit mogelijk en afhankelijk van de wens kan het aantal deelnemers omhoog. Buiten Sneek reken ik echter wel reiskosten.

Helaas is het momenteel niet mogelijk om een massage op een andere locatie te boeken. De massages vinden plaats op de eigen locatie. De massages zijn gericht op het loslaten van verschillende spanningen zowel mentaal, emotioneel als fysiek.

De wekelijkse lessen van Breath and Body vinden ook plaats op onze eigen locatie, maar bij mooi weer kunnen wij wel eens een uitstapje maken naar de Potten. Mocht u een proefles willen volgen geef u dan op via ons contact formulier

Coaching
Weerbaarheid
Geweldsbeheersing/RTGB
Massages
Systema lessen