Breath and Body biedt verschillende diensten aan voor u of uw organisatie. Wij hebben de diensten in verschillende categorieën ingedeeld, maar de grens staat niet vast. We zorgen dat wij de programma’s altijd aan u wensen voldoen. De hoofdfocus van het programma is altijd de vraag waarmee u bij ons komt. De programma’s genoemd onder de verschillende diensten zijn voorbeelden en kunnen altijd aan uw wensen aangepast worden. De diensten kunnen in-company geleverd worden, op onze eigen locatie of desgewenst op een andere locatie. Voor locaties buiten Sneek rekenen wij wel reiskosten.

Jaro heeft verschillende partners die indien de opdracht dat vraagt bij kunnen springen. Deze partners worden natuurlijk eerst bij u voorgesteld voordat wij deze partner erbij halen. Hieronder volgen de hoofddiensten van Breath and Body.

Coaching
Weerbaarheid
Geweldsbeheersing/RTGB
Massages
Systema lessen

Indien gewenst kunt u ook gebruik maken van ons op het gebied van het verzorgen van trainingen. Jaro heeft ruime ervaring in de rol als Senior Trainer. Hij staat voor enthousiast en bevlogen lessen. Tijdens de trainingen weet hij de deelnemers te enthousiasmeren en te boeien. Dit doet hij aan de hand van pakkende voorbeelden die bij de doelgroep aansluiten en het gebruik van de juiste taal. Met humor, en passie staan de trainingen van ons garant voor uitdaging en het samen verbinden.

Opdrachtgevers die gebruik maken van ons als Senior Trainer zijn onder andere Young Impact en ROC Friese Poort. Mocht u interesse hebben in Jaro als Senior Trainer voor uw bedrijf, stichting of onderneming. Stuur dan een mail naar info@breathandbody.nl voor uw exacte wens en vragen. Bij alle trainingen en diensten blijft de kern van Breath and Body “Het grootste talent is om geraakt te worden….” centraal. Vanuit dit gegeven leren en groeien wij samen.

Voor eventuele ervaringen met onze diensten kijk op de review pagina.

Diensten op locatie
Jaro tijdens een zelfverdedigingscursus op locatie