Stick Massage

Breath and Body biedt ook een massage aan. Dit doen wij aan de hand van twee methodes, Stick Massage en Ki-Atsu. De massages vinden plaats in onze praktijk te Sneek. De behandelingen duren ongeveer een uur, dit is inclusief nazorg.

Stick Massage is een techniek uit de Slavische landen, tijdens deze behandeling wordt er voornamelijk met stokken gewerkt. Deze stokken vinden punten van spanning in uw lichaam. Deze worden met hulp van adem en druk verminderd. Tijdens deze behandeling wordt u met veel zorg begeleid door Jaro. De stick massage is een ware deep tissue massage, en brengt u lichaam in een nieuwe staat van ontspanning. Het is een behandeling voor zowel lichaam als geest. Indien nodig of gewenst kunnen er ook zachtere technieken gebruikt worden bij deze behandeling.

Ki-atsu is een behandeling met Ki ontwikkeld door Koichi Tohei, uit de krijgskunst aikido. Bij deze behandeling werken wij voornamelijk met duimen, hierlangs laten wij ki naar buiten stromen. Het heeft op de eerste plek veel raakvlakken met Shiatsu en Reiki. Toch staat Ki-atsu alleen, en is uitstekend in te zetten voor ontspanning, kneuzingen en klachten als bijvoorbeeld migraine. Vergeleken met de stick massage is ki-atsu op het eerste gezicht een stuk zachter. Toch kan ook hier op deep tissue niveau meegewerkt worden.

Indien gewenst kunnen beide behandelingen ook gecombineerd worden. Als u dat wilt kunt u een van de behandelingen boeken en dit aangeven bij de start van de behandeling. Helaas worden deze behandelingen niet vergoed door de zorgverzekeringen.

Voorafgaande aan de behandeling vindt er altijd een kleine intake plaats zodat wij de verwachtingen op elkaar kunnen afstemmen. Tijdens de behandeling heeft u ook ten alle tijden de regie in handen, en kan er altijd nog geschakeld worden tussen methodes en technieken.

Stick Massage
Ki-atsu

Stick Maassage
Jaro tijdens een stick massage