Een stick massage is een deep tissue massage. Deze behandeling vindt plaats met verschillende stokken en andere massage tools. De behandeling is uitstekend om diep liggende spanning weg te halen. Gedurende de behandeling zult u merken dat er steeds een diepere laag bereikt wordt. Deze massage heeft een Slavische oorsprong en is een complete bodywork behandeling. Het corrigeert uw houding en waardoor het lichaam op een natuurlijke wijze begint te ontspannen. Gedurende de behandeling wordt u begeleidt in de juiste inzet van uw adem en houdt u natuurlijk ten alle tijden de regie over de behandeling. Tijdens de behandeling komen we triggerpoints en drukpunten tegen. Als het nodig is worden deze ontspannen.

De massage is een ware ervaring en is erg geliefd bij mensen die op zoek gaan naar de grenzen van comfort. De resultaten van de massage zijn te beschrijven in de zin van ontspanning, tot aan het corrigeren van een blessure die uit een verkeerde houding voorkomt. Veel mensen gebruiken de massage als onderhoudsbeurt op het lichaam. Ze ervaren vaak ook dat de massage elke keer een level dieper gaat en er een nieuwe laag ontspanning ontstaat.

De voordelen van de behandeling, een verbetering van de natuurlijke houding, het ontspannen op een diepere laag, verbeteren van de bloeddoorloop, verbeterde omgang met stress, en meer energie zijn maar een paar voorbeelden van de resultaten die bereikt zijn met de stick massage.

U kunt de Stick Massage bij ons boeken via deze link. Een behandeling duurt ongeveer een uur en kan desgewenst ook elementen van een ki-atsu behandeling bevatten. Dit kunt u aan het begin van de behandeling aangeven.

Stick Massage
Jaro aan het werk tijdens een Stick Massage