Wat kan het ineens snel gaan, waar ik 2 weken terug nog op zoek was naar een zaal voor het seminar met Norbert Tannert. Kreeg ik vanuit sportstad Heerenveen de aanbieding om daar in de dojo Systema lessen aan te bieden. Systema in Heerenveen. Dat had ik echt niet durven te verwachten dat ik vanuit mijn vaste locatie in Sneek toch ook nog ging reizen.

Tuurlijk vindt ik dit erg spannend. Maar wetende dat er in Fryslân veel mensen zijn die er erg geïnteresseerd zijn in zelfontwikkeling. En daarbij uitdagend vinden om de grens van wat wij kunnen op te zoeken. Systema is voor mij een van de meest complete oefeningen en principes om dit voor elkaar te krijgen. Tijdens mijn lessen besteed ik aandacht aan adem, natuurlijk bewegen, ontspanning en houding. Dit combineren we in een set met unieke oefeningen en deze holistische aanpak maakt dat wij onszelf steeds beter leren kennen.

De lessen voor Systema Heerenveen starten vanaf 6 september vanaf 19:00 tot 21:00. Ze worden op de eerste plaats gegeven door Jaro Wanders. Mocht Jaro door omstandigheden de les niet kunnen geven worden ze opgevangen door Ronald Wieringa. De instructeurs zijn beide gecertificeerd door Vladimir Vasiliev en bezoeken regelmatig seminars om hun kennis en kunde te vergroten. Voor beide staat het verbindende aspect van Systema voor hun centraal. Wij hopen dan ook dat wij je snel mogen verwelkomen in de dojo van Sportstad Heerenveen.

Mocht je nog verdere informatie willen over Systema, of nog vragen hebben schroom niet om contact met ons op te nemen. Dit kan via de contact pagina of een mail te sturen naar info@breathandbody.nl. Overige lestijden van Breath and Body zijn hier te vinden!

Systema Heerenveen