Zoals jullie wellicht al half mee hebben gekregen heeft Breath and Body sinds kort zijn eigen locatie. We hebben nu onze eigen locatie op het Kaatsland 11. Dat betekent dus dat ik meer vrijheid heb om lessen, cursussen en seminars te organiseren. Helaas is het door de maatregelen een klein beetje anders gelopen, en kan ik dus nog niet zoveel les geven als dat ik zou willen. Maar ook de maatregelen gaan voorbij, en dan gaat het nieuwe lesrooster in. Het is ook, als jij niet meer kunt wachten, te vinden op rooster.

Breath and Body, is mijn plek waarin ik samen met jouw werk om jouw zelf te leren kennen. Dit doe ik met adem, systema, aikido en als jij het leuk vindt met coaching en stick massages. Ik hoop onderdeel te mogen zijn om jou, jouw eigen kracht te laten ervaren zodat jij een stuk kan groeien en ontwikkelen.

Met deze nieuwe locatie, hebben wij ook nieuwe vormen om lid bij ons te worden. Lijkt het je leuk om een keer mee te doen neem dan contact met ons op. De eerste proefles is gratis.