Om jullie op de hoogte te houden. De afgelopen tijd heb ik zeker niet stil gezeten. Ik ben druk bezig geweest met het opzetten van programma’s voor groepen en individuen. De eerste drie deel ik nu graag met jullie. Bij interesse kan er contact met mij opgenomen worden. Een belangrijke noot is. Ik geloof in maatwerk en de precieze invulling van de programma’s wordt dus samen bepaald. Zodat wij het maximale resultaat kunnen bereiken.

Krijgers, Adem
In dit programma gaan we in op de ademhaling van Systema. Ervaar hoe de waarneming vergroot kan worden en de adem ruimte kan geven om efficiƫnter en beter te bewegen. Dit programma kan zowel als voor groepen als individueel gedaan worden. Voor groepen kan dit ook als een workshop aangeboden worden

Aiki-aandacht
Dit programma richt zich op het implementeren van de principes van krijgskunst naar ons dagelijks leven. Het is een training die bedoeld is voor mensen die net dat beetje extra aandacht willen besteden. Dit kan zijn op het werk, in het team of in het dagelijks leven. Dit programma is zeer geschikt voor bedrijven, groepen maar ook individueel kan hier de eigen kracht mee ervaren worden.

Ki in de klas
Een programma voor kinderen vanaf groep 6 tot met groep 8. In een aantal lessen leren kinderen de ki-principes toe te passen, een stukje weerbaarheid en hun eigen kracht te ervaren. Mocht u willen kan er een avond voor de ouders bijgeboekt worden over aiki-aandacht. Zodat u als ouder weet wat de kinderen leren en ervaren en hoe u ze daarin kan ondersteunden.

Voor vragen en meer informatie kunt u altijd contact met mij opnemen.