Breath and Body organiseert wekelijks lessen zelfverdediging in Sneek. De lessen zijn vanuit de krijgskunst Systema. Tijdens deze lessen werken we aan de hand van Awareness, Boundaries en Combat (ABC). We besteden veel aandacht aan het ontwikkelen van onze eigen natuurlijke stijl van bewegen en verdedigen. Centraal in de lessen staat Ademhaling, Structuur, Beweging en Ontspanning. Van hieruit leert u zich op een effectieve manier te verdedigen. U zult ook maken dat de lessen zich goed laten vertalen naar het dagelijks leven. Bijkomende voordelen van de lessen bij Breath and Body zijn betere omgang met stress, het leren aangeven van uw grenzen en het leren herstellen van blessures en schokkende gebeurtenissen. We werken niet zozeer met techieken als wel met principes. Na de lessen zult u zich energieker en opgeladen voelen. Om de zoveel tijd organiseren we tijdens de reguliere lessen, lessen over zelfmassage en hertstellen. Want zelfverdediging begint met een goede zorg voor uzelf.

Voor het rooster voor zelfverdediging in Sneek, kunt u hier kijken. De lessen worden voornamelijk gegeven door Jaro Wanders. Jaro heeft meer dan 30 jaar ervaring binnen krijgskunst en is gecertificeerd full instructor systema door Vladimir Vasiliev vanuit Toronto. Om zijn kennis bij te houden bezoekt Jaro regelmatig seminars in binnen en buitenland. De eerste proefles is gratis.

Geregeld bieden wij ook verdiepingslessen aan in de vorm van seminars. Onze eigen seminars hebben voor leden 15 euro korting. Dit geldt niet voor seminars georganiseerd met gastdocenten en of/door derden.

Wij verzorgen ook lessen zelfverdediging voor de particuliere en zakelijke markt. Mocht u hierin interesse hebben neem dan contact op met ons. Of kijk op deze pagina voor particulieren en deze voor beveiling/handhaving.